Schaamteloze uitspraken van mijn kids

Geplaatst door

Soms heb je van die momenten, dat je kids van die heerlijke uitspraken doen. Soms moet je er hard om lachen en de andere keer wil je snel wegrennen. Hierbij een aantal van die heerlijke uitspraken, die mijn kinderen de afgelopen tijd hebben gedaan.

1.Als je probeert zo’n waterijsje (Calippo) uit de verpakking te drukken

Ik stond met mijn oudste dochter op het perron van station Arnhem Centraal en was drukdoende om een begin te krijgen aan een Calippo. Zo’n irritant waterijsje, waarbij je eerst de boel moet opwarmen met je handen en vervolgens als een gek moet knijpen om dat ding uit de verpakking te krijgen. Mijn lieftallige dochter riep toen over het perron:

“Mama?! Kun je ‘m omhoog krijgen?!”

Ehmmm… ja schat

2. Als je met je dochter in de bus naast een wat zwaarlijvige jongen zit

Al toerend door Arnhem staart mijn dochter voor mij langs naar een vrij gezette jongeman. Ze wijst een priemend vingertje richting hem en zegt tegen mij:

“Mama? Vind je die meneer niet een beetje dik??”

“Ssssst… dat mag je niet zeggen! En je mag ook niet wijzen naar iemand!”, zeg ik snel tegen haar. Goddank heeft ie niks gehoord. Fioe.

3. Als je met je zoon in het kleedhokje van het zwembad staat

Helaas is mijn zoontje nog niet zo oud, dat ie zichzelf kan omkleden na het zwemmen. Dus gaan we samen in een hokje. Uiteraard neem ik de gelegenheid om zelf ook om te kleden. Erg boeiend allemaal voor mijn zoontje, want hij roept keihard:

“Mama! Jij hebt dikkuh tietuh!”

Ehmmm…ja..bedankt?

Tot zover een top 3. Ik verwacht binnen afzienbare tijd een top 10 op te kunnen stellen 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s