Welkom en over mij

Geplaatst door

Welkom op mijn blog! De plek om te zien, waar ik me zoal mee bezig houd, waaronder mijn avonturen in de stemmenwereld. Begin dit jaar ben ik een dag minder gaan werken om als voice over aan de slag te gaan. Een markt waar je zeker niet achterover kunt gaan leunen en je je best moet doen om ertussen te komen. Neem eens een kijkje op mijn site www.sprekendmiranda.nl

Daarnaast ben ik ook actief als vrijwilliger bij de lokale omroep, moeder van twee (af en toe) geweldige kids en deel ik graag allerlei herkenbare dingen uit het dagelijks leven.

Kies het onderwerp dat jou aanspreekt en laat vooral niet na om een reactie achter te laten. Veel plezier!

Groet,

Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s